Romina Bevc

tehnik optik
vodja poslovalnice Ptuj 

Preberi več...Lili in Tilen pravita, da sem zelo skrbna, nasmejana, pozitivna in vedno pripravljena poprijeti za delo - in veseli me, da to cenita.

Sicer pa v prostem času rada hodim na sprehode in rolam. Poleg tega pa me je moč opaziti na vseh nogometnih tekmah, ki se odvijajo v mojem domačem kraju, saj sem zelo zvesta navijačica tamkajšnjega nogometnega kluba - seveda, če le najdem čas za to.

Sem tudi strastna kuharica (v ekipi pravijo, da mi gre super od rok), zelo rada pa tudi pečem slaščice, katerim se sama težko uprem : )

V ekipi dobro vedo, da si največ energije nabiram v času poletnih dni - na morju in se tako pripravim na nove izzive, ki jih pri nas v Optiki Oftalmos nikoli ne manjka.

Svoj čas v optiki namenim osnovnim pregledom oči ter svetujem pri izbiri očal in dodatkov. V tem izredno uživam in si želim postati najboljša svetovalka za izbiro korekcijskih, progresivnih, smučarskih in sončnih očal.

Deli:
Skrbimo za vaše oči

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

Ponujamo veliko očal

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

Imamo očala v različnih velikosti

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

Smo natančni pri našem delu

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

Prijava na BREZPLAČNO kontrolo vida

Pogosta
Vprašanja

Redne kontrole vida so zelo pomembne ne glede na vašo starost ali zdravstveno stanje, saj je oko najpomembnejše človeško čutilo, ker z njim sprejmemo 70% vseh informacij iz okolice, zato je zanj potrebno tudi ustrezno skrbeti.

Večina ljudi se po 40 letu spopada z težavo pri branju. Predvsem v slabše osvetljenih prostorih. V kolikor teh težav še ne poznate, jih boste s časom zagotovo še spoznali. Nekje v štiridesetih ali petdesetih letih boste opazili, da morate tekst odmakniti dlje od oči, če ga boste želeli prebrati. Približevanje teksta pa bo povzročalo zamegljen vid in nezmožnost branja.

V kolikor se pa s takšnimi težavami že spopadate pa je prišel čas za nakup bralnih očal, saj imate očesno napako imenovano presbyopia – starostna slabovidnost. To je popolnoma normalna očesna napaka, ki doleti vsakega v obdobju po štiridesetem letu starosti. Presbyopia je očesna napaka, ki se pojavi zaradi oslabitve oziroma staranja očesne leče, katera izgubi prožnost in ni več zmožna izostriti bližnjih predmetov.

Po prijavi na brezplačno kontrolo, vas bo nekdo iz naše ekipe poklical po telefonu, da se dogovorite kateri čas in lokacija opravljanja kontrole vida vam najbolj ustreza.

Progresivna ali več žariščna očalna stekla nam omogočajo oster vid na bližino in daljavo. Pri takšnih očalih je zgornji del namenjen gledanju v daljavo, spodnji del pa branju. Vmesni del stekla nam pa omogoča gledanje na vmesne razdalje, na primer na računalnik.

Prehod dioptrije je popolnoma neopazen, saj se postopoma in neprekinjeno stopnjuje.

Takšna očala so primerna za ljudi, ki imajo dioptrijo za daljavo in bližino ter tiste, ki imajo dioptrijo samo za branje. Velika prednost progresivnih očal je, da imamo lahko ena očala za vsa opravila.

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice