Naslovna Ponuda Provjera vida O nama

OPTIKA OFTALMOS, Tilen Cerovski s.p.

Steklarska ulica 12

3252 Rogatec

Tel.: +386/40 863 170

E-pošta: info@optika-oftalmos.si

RADNO VRIJEME:

Pon. - Pet.: 9:00 - 13:00   15:00 - 18:00

Sub. - Ned. i prazniki: zatvoreno

Naslovna

Sončna očala so za vsakega že skoraj obvezna oprema za sončne dni, zato imamo za Vas pestro ponudbo sončnih očal, ki Vas bodo ščitila pred škodljivimi UV žarki skozi vse leto.

V naši ponudbi najdete samo stekla vrhunske kakovosti, ki oko ustrezno zaščitijo in pravilno korigirajo očesno napako. Vsa stekla imajo UV zaščito

Zaradi ritma in načina življenja se vedno bolj pojavlja potreba po korekcijskih očalih. Nudimo vam več kot 200 okvirjev priznanih blagovnih znamk. Imamo širok spekter cenovnih razredov okvirjev in očalnih stekel

POGLEJ

Očalna stekla

POGLEJ

POGLEJ

Za otroke, ki potrebujejo korekcijska očala imamo veliko izbiro otroških očal. Skozi igro jim pomagamo, da si izberejo njim najudobnejša iz vas ugodna korekcijska očala, ki so dovolj trpežna za njihov razigran vsakdanjik. Tudi tukaj je na izbiro veliko cenovno in dizajnersko raznolikih okvirjev.

Kontaktne leče lahko danes nosi vsak, vendar je odvisno od posameznika, glede na njegove parametre očesa ali so to mehke ali poltrde leče. Mehke leče imamo na zalogi ali pa se nanje čaka dva dni - odvisno od dioptrije, medtem ko poltrde leče potrebujejo posebno pozornost specialista in posledično tudi posebno naročilo, saj so narejena popolnoma individualno - po meri.


Na zalogi imamo tudi tekočine za kontaktne leče.